Güncellenen Skoda Rapid Serisi Çin’de Çıktı

Ototeknikveri     15 Mart 2020 03:34

Dünya genelinde güncellenen farklı Rapid versiyonlarına Çin’de 2020 model yılı için güncellenen seri de katıldı.

Güncellenen Skoda Rapid Serisi Çin’de Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Avrupa’da model serisi kaldırılıp yerini Scala adlı tek model alırken, Çin’de seri iki gövde stiliyle sunulmaya devam ediliyor: Rapid Spaceback hatchback ve Rapid sedan. Çin, Rusya’da satılan liftback versiyonu almıyor, bunun yerine sedan sunuluyor.

 

Çin’e özel 2020 Rapid, Rusya versiyonundan farklı bir güncelleme alıyor. Skoda Çin modeli için biraz daha az para harcamış gibi görünüyor.

 

Dış cephede değişiklikler Avrupa’daki Scala’ya benzer yeni farlar ve arka lambalar, yeni bir ön panjur ve tampon ile sınırlı.

 

İç mekanda en önemli değişiklik havadan güncelleme özelliğiyle yeni 8 inç multimedya sisteminin eklenmesi. Sistem Android Auto ve Apple akıllı telefon bağlantı desteğine, ayrıca Amap navigasyon uygulaması, Kuwo müzik servisi ve Tingban online radyo gibi özelliklere de sahip.

 

Yeni arayüz Skoda Banma Intelligent Interconnection System ile gelişmiş ağ bağlantısı yeteneklerine sahip. Bunun yanı sıra kabinde güncellenmiş çok fonksiyonlu bir direksiyon simidi, arka kamera ve yeni döşeme seçenekleri bulunuyor.

 

Rapid ve Rapid Spaceback 1.5 litre dört silindirli benzinli motordan güç alıyor. Motorun güç çıkışı 111 PS (109 hp / 82 kW), tork değeriyse 145 Nm. Buna beş vitesli manuel ya da altı vitesli otomatik şanzıman eşlik ediyor. Motor ayrıca 2023’te yürürlüğe girecek Çin VI b emisyon standartı ile uyumlu.

 

2020 Skoda Rapid ve Rapid pratiklik açısından pek değişmedi diyebiliriz ancak liftback yerine sedan modelin sunulması daha küçük kargo kapasitesine neden oluyor. Rapid sedan 466 litre bagaj kapasitesine sahip, liftback modelinde ise kapasite 550 litre.

Son Güncelleme : 15 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo