2021 Opel Mokka’dan Görüntüler

Ototeknikveri     15 Mart 2020 08:19

Casus fotoğrafçılar yeni nesil 2021 Opel Mokka’yı görüntüledi.

2021 Opel Mokka’dan Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üç yıl önce PSA çatısı altına giren Opel, General Motors temellerinden uzaklaşan kapsamlı bir güncellemeyle Mokka X’i hazırlıyor.

 

İsveç’te testler sırasında casus fotoğrafçılar tarafından görüntülenen yeni nesil yarı kompakt crossover PSA EMP1 platformunu kullanacak. Bu platform Corsa F, ikinci nesil Peugeot 208 ve DS3 Crossback modellerinde de bulunuyor.

 

Birkaç ay önce Opel yeni Mokka X SUV’nin tamamen elektrikli olacağını ve 2020 yılı sona ermeden piyasaya sürüleceğini açıklamıştı.

 

Platform kardeşi DS3 Crossback E-Tense 136 PS (134 hp / 100 kW) güç çıkışı ve 260 Nm torka sahip elektrikli motor ve hızlı şarj destekli 50 kWh lityum iyon pille geliyor. Otomobilin tek şarjla 300 km menzili var ve 8.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Elektrikli Mokka’nın da bu motoru alıp almayacağını henüz bilmiyoruz.

 

Ağır kamuflajla bile yeni Mokka selefinden çok farklı olduğunu ortaya koyuyor. Otomobilin her köşesinde önemli yenilikler var. Ön ve arka kısımlarda yeni Corsa’dan ilham alınmış gibi görünüyor. PSA’nın liderliğinde Opel tasarımcıları B sütunları arkasında daha kavisli bir tavan çizgisi ve iri bir bagaj kapağına yer vermişler. Plastik kaplama gövdenin alt kısımlarında görülebiliyor.

 

İç mekanda da yeni bir konsol, düz dipli direksiyon, multimedya sistemi ve opsiyonel dijital kontrol paneli gibi değişiklikler bekleniyor.

 

Ayrıca yeni nesilde Opel’in modelin isminden “X” harfini atarak sadece “Mokka” diye adlandıracağı söyleniyor.

Son Güncelleme : 15 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo