VW Nivus Multimedya Sistemini Gösterdi

Ototeknikveri     15 Mart 2020 09:04

Volkswagen Nivus modelinden bir teaser daha yayınladı. Bu kez modelin iç mekanını görüyoruz.

VW Nivus Multimedya Sistemini Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen'in "urban crossover coupe" olarak tanımladığı Nivus modelinden yeni görüntüler geldi. İç mekanda ilk göze çarpan yeni multimedya sistemi oluyor. Geniş ekranın her iki yanında da dokunmatik butonlar bulunuyor ve kullanıcıların telefon bağlantısı, müzik akışı ve ayarlar gibi özelliklere erişimini sağlıyor. Ayrıca durdur/başlat, park sensörleri ve otomatik park özellikleri de buradan kontrol edilebiliyor.

 

Yüksek çözünürlüklü ekran LTE bağlantısı ve Wi-Fi erişim noktasına sahip. Solda dijital göstergeler karşımıza çıkıyor. Bunların önünde ise Volkswagen’in yeni logosu çok fonksiyonlu direksiyon simidine uygulanmış. Alüminyum çerçeveli ve düz dipli direksiyonun tasarımı T-Cross’u hatırlatıyor. Yumuşak dokunuşlu materyaller, parlak detaylar ve genç bir stil dikat çekiyor. Müşterilere döşemeler, dikişler ve detaylar için farklı renk seçenekleri sunulacak.

Teaser videosunun geri kalanında Nivus’un dış cephesinde, kaputtaki güçlü çizgiler, üçgen sis lambaları, geniş alt hava girişleri, LED gündüz sürüş ışıkları, LED arka lambalar, eğimli tavan çizgisi ve bagaj kapağına monte rüzgarlığı görüyoruz.

Bu yıl sonuna kadar Brezilya’da piyasaya çıkacak Nivus, daha sonra Avrupa’ya da gelecek. Yeni model MQB platformunu kullanıyor. Teknik detaylar henüz yetersiz ancak Güney Amerika’daki modelde 114 hp ve 126 hp güç çıkışlarıyla 1.0 litre TSI benzinli motor, altı vitesli manuel ya da otomatik şanzıman bekleniyor.

Son Güncelleme : 15 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo