Buick Çin’e Özel GL8 Avenir’i Tanıttı

Ototeknikveri     16 Mart 2020 10:49

2019 Şanghay Otomobil Fuarı’nda kamuflajlanmış konsept olarak gösterilmesinden bir yıl sonra, artık üretime hazır Buick GL8 Avenir iç mekanından bir görselle karşımızda.

Buick Çin’e Özel GL8 Avenir’i Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aracın konsept ile neredeyse aynı kaldığı dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle Çin’de satılmak üzere tasarlanan lüks minibüs, GL8 serisinin en üstüne yerleşecek.

 

İç mekan fotoğrafında minibüsün ikinci sıra koltuklarının ön yolcu ve sürücü koltukları kadar lüks ve rahat olduğunu görüyoruz. Kapitone deri döşemeler, uzatılabilir ayak dayama yerleri ve bardak tutucular, depolama alanı ve katlanabilir tepsiler barındıran bir orta kısım dikkat çekiyor. Ayrıca lüks yer paspasları, kapı panelleri ve emniyet kemerlerinde mavi detaylar gibi özellikler var.

Ön kısımda dijital yönetim paneli ve multimedya sistemi için iki ekran var. Arkası gibi burada da bazı mavi detaylar bulunuyor.

Üçüncü nesil Buick GL8 2016’dan beri üretimde ve 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motorla geliyor. Motorun güç çıkışı 260 hp, tork değeri 350 Nm. Bu dört silindirli motora altı vitesli otomatik şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. GL8 bu donanımla 9.3 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşıyor ve azami hızı 205 km/s.

GL8 Avenir’in ne zaman piyasaya çıkacağı henüz bilinmiyor ancak çıktığında Mercedes-Benz V-Serisi ve Lexus LM gibi benzerleriyle rekabet edecek.

Son Güncelleme : 17 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo