Subaru BRZ Serisi Final Edition ile Almanya’ya Veda Edecek

Ototeknikveri     16 Mart 2020 10:49

Subaru BRZ’yi güncelleme fikrini değiştirmiş görünüyor. Firma bunun yerine dünyadaki bazı piyasalara özel son versiyonlar hazırlayacak ve ardından üretimi durduracak. Almanya için hazırlanan BRZ Final Edition da bunlardan birisi.

Subaru BRZ Serisi Final Edition ile Almanya’ya Veda Edecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Temmuz ayında satışa çıkacak BRZ Final Edition sadece 100 adet üretilecek ve 40.270 euro’dan başlayan fiyatlarla satılacak. Model içeride ve dışarıda bazı yenilikler içeriyor.

 

Sınırlı sayıda üretilen 2+2 spor coupe Crystal Black Silica rengiyle geliyor. İlave 100 euro ödemeyle Blue Pearl rengi de tercih edilebiliyor. 17 inç jantlar, kırmızı fren kaliperleri ve Sachs amortisörler de dikkat çeken özellikler arasında.

 

Kokpitte deri ve Alcantara döşemeli ön koltuklar mavi ve siyah renklerde geliyor. Siyah arka koltuklar ve direksiyon simidi, kontrol paneli, kapı içleri ve vites kolunda mavi dikişler bulunuyor. Yer paspasları ve kabinin diğer yerlerinde özel BRZ logoları görülüyor.

 

BRZ Final Edition 7 inç multimedya sistemi, altı hoparlörlü ses sistemi, iki USB portu, iki bölgeli klima kontrolü, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar ve LED sis lambaları gibi özelliklere de sahip.

 

Otomobil 2.0 litre doğal emişli dört siindirli boxer motor ile sunulmaya devam edilecek. Motorun güç çıkışı 200 PS (197 hp / 147 kW), tork değeri 205 Nm. Arkadan çekişli sürüş sistemi ve altı vitesli manuel şanzıman motora eşlik ediyor. Müşteriler 1700 euro ilave ödemeyle altı ileri otomatik şanzımanı da tercih edebiliyor.

Son Güncelleme : 17 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo