Volkswagen 2022 Amarok’tan Teaser Yayınladı

Ototeknikveri     17 Mart 2020 09:06

Mercedes-Benz X-Serisi’nin aksine VW Amarok pickup yerini temellerini Ford Ranger ile paylaşan yeni bir modele bırakacak. Bu modelden ilk teaser geldi.

Volkswagen 2022 Amarok’tan Teaser Yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu gösterişli tasarım çizimi Volkswagen tarafından yayınlandı ve otomobil üreticisinin yıllık medya konferansında ortaya çıktı. Teaser görselleri aracın görüntüsünü genelde abartarak aktarsa da, ikinci nesil VW Amarok’un şu ankinden çok daha cesur olacağı anlaşılıyor.

 

İri tekerlek kemerleri, dikkat çeken yerden yükseklik (dev off-road tekerlekler sayesinde) ve Volkswagen’in en yeni SUV modellerinden ilham alan ön kısım ilk göze çarpan özellikler arasında. Ayrıca ön süspansiyon ve koruyucu plakayı görmemizi sağlayan agresif ön tampon da önemli.

 

Bu tasarım özelliklerinin ne kadarının üretim modelinde yer alacağını henüz bilmiyoruz ancak ikinci nesil VW Amarok’un yeni Ford Ranger’ı temel alacağını biliyoruz. 2019 yazında iki otomobil üreticisi ticari araçlarda işbirliği yapmak için anlaştı ve Amarok ile Ranger bu anlaşmanın ilk meyveleri olacak.

 

Orta boy pickup projesi Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Asya – Pasifik ve Güney Amerika için Ford tarafından geliştirilecek. Yeni Ford Ranger ve VW Amarok, 2022 yılında özgün kimliklere ancak ortak temellere sahip olarak piyasaya çıkacak. İki pickup modelin aynı fabrikada üretilmesi de gündemde ancak bunun neresi olacağı henüz duyurulmadı.

Son Güncelleme : 17 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo