2021 Hyundai i20 N İlk Kez Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     17 Mart 2020 10:58

Hyundai ilk i20 N modeli için yol testlerini başlattı. Yarı kompakt, performans odaklı hatchback üçüncü nesil i20 ailesinin en üstünde konumlanacak ve Volkswagen Polo Gtı, Ford Fiesta ST gibi rakiplerle mücadele edecek.

2021 Hyundai i20 N İlk Kez Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ağır kamuflajın altında otomobil sportif bir gövde, büyük ön ve arka tamponlar, daha büyük yan etekler, tavana monte kanat ve iki egzoz çıkışlı difüzör saklıyor.

 

Daha büyük i30 N modelinden ilham alması beklenen görünüm bir dizi büyük alaşım jant, kırmızı fren kaliperleri ve büyük, havalandırmalı fren diskleriyle tamamlanacak. Özel “N” logoları ve yeni renk seçenekleri dış cephedeki yenilikler arasında olacak.

 

Otomobilin sportif karakterini vurgulamak için kabinde konforlu spor koltuklar, deri veya Alcantara - deri döşeme, kontrast renkte dikişler, çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve vites kolunda N logoları, alüminyum pedallar ve ayak dayama yerleri bulunuyor.

 

Genel olarak kontrol araçları standart i20’den gelecek ve bunlar arasında multimedya sistemi, akıllı telefon entegrasyonu, dijital kontrol paneli, Bose ses sistemi, kablosuz şarj pedi, otomatik klima kontrolü, ambiyans aydınlatması, uzaktan kilitleme, uydu navigasyon ve gerçek zamanlı trafik bilgisi gibi özellikler bulunacak.

 

Güç aktarma organlarıyla ilgili detaylar henüz netlik kazanmadı ancak i20 N modelinde 1.6 litre turboşarjlı dört silindirli motorun 200 hp güç çıkışıyla yer alması bekleniyor. Motora altı vitesli manuel şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemi eşlik edecek.

 

Eğer her şey planlandığı gibi giderse i20 N önümüzdeki birkaç ay içinde tanıtılacak.

Son Güncelleme : 18 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo