ÖZEL JEEP CHEROKEE VE GRAND CHEROKEE KONSEPTLERİ

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:23

Jeep Cherokee için, Dakar ve Adventurer, Grand Cherokee için ise EcoDiesel Trail Warrior konseptlerini hazırladı.

ÖZEL JEEP CHEROKEE VE GRAND CHEROKEE KONSEPTLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cherokee ve Grand Cherokee için hazırladığı üç özel versiyonu resmi olarak duyuran Jeep'in en dikkat çeken model, Cherokee Dakar adlı versiyonu oluyor. Kırımızı detaylara sahip 17 inçlik alaşım jantlarını çevreleyen, 33 inçlik BFGoodrich markalı çamur-arazi tipi lastikleri ile dikkat çeken Cherokee Dakar, araziye daha uyumlu olması amacıyla, yaklaşma ve uzaklaşma açılarına olumlu katkı sağlayan tamponlarla donatılmış. Özel süspansiyon sistemi sayesinde yerden yükseliği de arttırılan aracın, çamurlukları da ek parçalar ile genişletilmiş. Motor kaputunda, jantlarında, cam çerçevelerinde ve tamponlarında kırmız detaylara yer verilen Cherokee Dakar'ın siyah deri koltuklarında da kırmızı işlemeler kullanılmış.

Cherokee Adventurer ise mat siyah tavan rafı, siyah gövde kaplaması, 17 inçlik jantları ve BFGoodrich markalı arazi tipi lastikleri ile öne çıkıyor. 

Grand Cherokee için de EcoDiesel Trail Warrior adlı özel bie donanım hazırlayan Jeep, özel siyah renkli 20 inçlik jantlar, karartılmış ön farlar, siyah yan aynalar ve yükseltilmiş süspansiyon sistemi ile aracın farklılaşmasını sağlamış.

Jeep Cherokee Dakar ve Adventurer ile Grand Cherokee EcoDiesel Trail Warrior resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo