Volkswagen Nivus’tan Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     19 Mart 2020 04:27

2021 VW Nivus için yeni bir teaser görüntüsü daha çıktı. Yeni model yakında Avrupa ve Brezilya’da tanıtılacak.

Volkswagen Nivus’tan Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser’da Nivus’un ön kısmı görünüyor ve Polo, T-Cross, T-Roc karışımı bir hava veriyor. Farlar ve entegre LED gündüz farları kusursuz şekilde ince ön panjurla ve onun krom yatay şeritleriyle bütünleşiyor.

 

Ayrıca Nivus’un geniş bir alt ızgara ve bağımsız sis lambalarına sahip olduğunu görüyoruz. Eğimli tavan çizgisi T-Roc ile benzer. Görüntülerdeki versiyonda T-Roc ve T-Cross ile benzer tavan rayları da bulunuyor.

Daha önceki bir video VW Nivus’un iç mekanını ortaya çıkartmış ve geniş bir multimedya sistemi ekranına sahip olacağını göstermişti. Ekran dokunmatik butonlar, LTE bağlantısı ve Wi-Fi erişim noktası özelliklerine de sahip olacak. İç mekandaki diğer detaylar arasında tam dijital gösterge kümesi ve metalik detaylarla süslü, düz dipli direksiyon simidi öne çıkıyor.

VW Nivus’un Brezilya’daki satılan örneklerinde 114 hp 1.0 litre üç silindirli motor bulunacak. Motora altı vitesli manuel şanzıman standart olarak eşlik ediyor, opsiyonel çift debriyajlı şanzıman da alınabilecek. Bu şanzımanla güç çıkışı 126 hp oluyor. Güney Amerika modellerinde sadece önden çıkışlı sürüş sistemi bulunacak. Avrupa modeli için henüz güç aktarım organları açıklanmadı.

Volkswagen Nivus’u Güney Amerika pazarı için bu bahar aylarında, Avrupa versiyonunu ise 2021’de tanıtacak.

Son Güncelleme : 19 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo