BMW 2800 GTS Bize Ön Panjurun Nasıl Olması Gerektiğini Gösteriyor!

Ototeknikveri     23 Mart 2020 12:30

Tüm otomobil üreticileri tasarım felsefelerini güncelleyerek çağdaş ve taze tutmaya çalışıyor. Öte yandan bazı firmaların çabaları daha iyi görünen bir otomobille sonuçlanmıyor. Bunlardan birisi de BMW.

BMW 2800 GTS Bize Ön Panjurun Nasıl Olması Gerektiğini Gösteriyor!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alman markasının mevcut serisinde gerçekten iyi görünen bazı otomobiller de var. Özellikle 8 Serisi ve M2. Ayrıca X7 ve 7 Serisi gibi devasa böbrek şekilli ön panjurun domine ettiği modeller de var. Bunlar o kadar büyük ki, içine bir çocuk rahatlıkla sığabilir.

Eski günlerde BMW’nin ünlü böbrek şekilli ön panjurları çok daha küçüktü. Klasik BMW 2800 GTS bunun en güzel örneklerindendi.

Otomobil İtalyan Pietro Frua firması tarafından tasarlanmıştı ve E9’u temel alıyordu. Kısa süre önce BMW 2800 GTS’nin restore edilen bir örneği BMW Group Classic tarafından internette paylaşıldı. Otomobilin şık ve sade görünümü daha modern otomobilleri utandırırken, aynı zamanda ufak krom ön panjuruyla da örnek oluyor. Bu ön panjur X7’ninkinin altıda biri kadar boyutta.

Fotoğraflardaki 2800 GTS şu an yeşil olsa da 1980’li yıllarda kırmızı renkteydi. BMW Müzesi otomobili 2000’li yıllarda aldı ve geçtiğimiz yıl restore etti.

Otomobil günümüzde hala güzel görünüyor ve değerini koruyor.

Son Güncelleme : 23 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo