Mazda 9 Süper Otomobilin Gerçekleştiğini Görmek Güzel Olurdu

Ototeknikveri     23 Mart 2020 12:54

Sanatçı Joseph Robinson Mazda’dan potansiyel bir süper otomobilin nasıl olabileceğini çizdi.

Mazda 9 Süper Otomobilin Gerçekleştiğini Görmek Güzel Olurdu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mazda ana akım bir otomobil üreticisi ve ekonomik otomobillere odaklanıyor, ayrıca crossover ve SUV modellere ağırlık veriyor. Firma piyasada en etkileyici ve güzel tasarım diline sahip olanlardan birisi. “Kodo” adı verilen Mazda’nın tasarım dili ana akım otomobillerin de çok güzel görünebileceğini kanıtlıyor. Yeni nesil Mazda3’e bakmak bunu anlamak için yeterli. Öyle ki, üretim modelinden daha çok şık bir konsepte benziyor.

Robinson Mazda süper otomobili için markanın mevcut tasarım dilini almış ve ortadan motorlu bir performans otomobiline uygulamış. Mazda 9 adı verilen bu hayali modelin ön yarısı çok kısa bir kaput ve ön aksın ötesine uzanan bir ön cam ile dikkat çekiyor.

Otomobilin yan kısımları da ön kısmı kadar ilginç ve çok küçük kapılar kompakt kabine giriş sağlıyor. Sürücü koltuğu ön tekerleklerle aynı hizada olacak şekilde tasarlanmış. En sevdiğimiz kısım ise otomobilin arkası oldu diyebiliriz. Burada küçük bir rüzgarlık arka kapağı kaldırıyor, ayrıca bir çift egzoz çıkışı 720S modeline benzer konumlarıyla dikkat çekiyor.

Robinson süper otomobilin dönel motor ve elektrikli motor içeren bir hibrit sistemle geleceğini hayal etmiş.

Son Güncelleme : 23 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo