2021 Honda Insight Serisi Yeni Özelliklerle Geliyor

Ototeknikveri     23 Mart 2020 10:17

Honda 2021 Insight modeline Kör Nokta Tespiti ve Arkadan Geçen Trafik Uyarısı ekledi. Bu hafta bayilere ulaşacak model yeni Radiant Red Metallic renk seçeneği de sunuyor.

2021 Honda Insight Serisi Yeni Özelliklerle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2021 Insight modelinin başlangıç fiyatı 22.930 dolar olarak belirlendi. Honda Sensing güvenlik sistemleri tüm donanım seviyelerinde standart gelirken, yeni eklenen sürücü destek özellikleri sadece EX ve Touring versiyonlarında standart sunuluyor.

 

Alıcılar LX, EX ve Touring olmak üzere üç donanım seviyesi arasından seçim yapabiliyor. Giriş seviyesi LX en uygun fiyatlı versiyon. EX ve Touring ise sırasıyla 24.810 dolar ve 28.840 dolar fiyat etiketiyle geliyor.

 

Tüm modeller çok bileşenli LED farlar, tek butonla başlatma teknolojisi, ayrıca Honda Sensing gelişmiş güvenlik ve sürüş yardım sistemlerine sahip. Kör Nokta ve Arkadan Geçen Trafik Uyarısı sistemlerinin yanı sıra otomobilde 8 inç Display Audio sistemi Apple CarPlay ve Android Auto desteğiyle geliyor.

Insight Touring versiyonunda bu özelliklere deri koltuklar, 8 farklı elektrikli ayara sahip sürücü koltuğu, Honda Satellite-Linked Navigasyon Sistemi, çift bölgeli otomatik klima kontrolü de ekleniyor.

 

Insight gücünü 1.5 litre Atkinson döngülü iki motorlu hibrt sistemden alıyor. Sistemin güç çıkışı 151 hp, yakıt tüketimiyse ortalama 4.28 litre/100 km (Touring için 4.6 litre/100 km).

Honda Insight’ın Kuzey Amerika üretimin Indiana’daki Greensburg’da Civic ve CR-V crossover ile birlikte yapıyor. Güç aktarım organları ise (hibrit pil paketi dahil) Ohio’da üretiliyor.

Son Güncelleme : 23 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir36454 Honda iyi misin böyle şeyler senden beklemezdik civic'in kasa yapısını yeniymiş gibi başka modeline yapman ne kadar doğru milleti kandırmayın be

    24 03 2020 01:51 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo