Çin’den Yeni Bir Lüks Limuzin: Hongqi L4

Ototeknikveri     24 Mart 2020 10:41

Çinli lüks otomobil üreticisi Hongqi L4 adını verdiği yeni modeli üzerinde çalışıyor.

Çin’den Yeni Bir Lüks Limuzin: Hongqi L4
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çin’de yayın yapan Chejiahao’da çıkan habere göre, otomobil birkaç ay önce bir kil maket ile tanıtılmıştı ve yeni inşa edilerek rüzgar tünelinde test edilen otomobilin ilk gerçek boyuttaki örneği buydu. Hongqi’den bazı başka yeni otomobiller, mesela H9, fütüristik ve şık tasarımlara sahipken, Hongqi L4 çok daha geleneksel ve nostaljik bir görünüm veriyor.

Yeni sedan otomobilin ön kısmına dev ızgara ve onu çevreleyen ufak ve basit farlar hakim. Markanın kırmızı bayraklı logosu da kaputta oldukça öne çıkıyor. Çok kollu krom tekerlekler ve arkadan menteşeli kapılar da dikkat çeken detaylardan. İlginç şekilde çizimlerde otomobil hem sedan hem de coupe formlarında görülüyor. Müşterilere bu iki seçenek de sunulacak olabilir.

İçeride her şey oldukça lüks görünüyor ve ahşap yüzeyler göze çarpıyor. Ayrıca büyük Tesla stili multimedya sistemi konsolun ortasında yer alıyor.

Hongqi L4 gücünü 400 hp çift turbo 4.0 litre V8 motordan alacak. Otomobil Audi A8, Mercedes-Benz S-Serisi ve BMW 7-Serisi modelleriyle rekabet edecek.

Çinli lüks otomobil üreticisinin L4’ü üretim için onaylayıp onaylamadığı henüz bilinmiyor.

Son Güncelleme : 25 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo