Yeni Renault / Dacia Sandero Böyle mi Görünecek?

Ototeknikveri     25 Mart 2020 06:37

Yeni nesil Dacia Sandero tamamlanmak üzere ve Kolesa’dan gelen bu çizimler nasıl görünebileceğini ortaya koyuyor.

Yeni Renault / Dacia Sandero Böyle mi Görünecek?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dünyanın büyük kısmı bu otomobili Dacia Sandero olarak bilse de, Rusya, Güney Afrika ve Güney Amerika gibi bazı piyasalarda Renault Sandero adıyla da satılıyor. Çizimlerde otomobil Renault versiyonu ile görünüyor ancak Dacia logolu otomobil de ön panjur hariç neredeyse tamamen aynı olacak.

 

Çizimlerde Sandero yeni ince ve şık farlarla karşımıza çıkıyor. Ayrıca otomobilde yeni sis lambalarının siyah çerçeveleri ve siyah alt ızgara dikkat çekiyor.

 

Yeni Sandero’nun alt kısımları mevcut Renault Clio ile oldukça benzer. Dramatik bir çizgi kapı altlarından ilerleyerek yan eteklerin en üzerinde sonlanıyor. İnce arka lambalar Renault Zoe ile benzer boyutta ancak şekilleri biraz farklı.

Yeni Dacia ve Renault Sandero modellerinin Clio, Captur ve Nissan Juke ile aynı CMF-B platformunu kullanacağı anlaşılıyor. Serinin en üzerinde yeni nesil Clio ile aynı 138 hp 1.6 litre E-Tech hibrit sistem konumlanacak.

 

Daha düşük bütçeye sahip alıcılar 1.0 litre Sce doğal emişli üç silindirli 74 hp motor ya da 99 hp 1.0 litre Tce turboşarjlı üç silindirli motor gibi daha ucuz alternatiflere de sahip olacak. Ayrıca 84 hp güç çıkışıyla 1.5 litre Blue dCi dizel seçeneği de var. Otomobil önümüzdeki aylarda tanıtılacak.

Son Güncelleme : 25 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo