2021 Ford Mustang Mach-E Sipariş Defterleri 11 Mayıs’ta Açılıyor

Ototeknikveri     25 Mart 2020 09:20

2021 Ford Mustang Mach-E için sipariş defterlerinin ABD’de 11 Mayıs’tan itibaren açılacağı duyuruldu.

2021 Ford Mustang Mach-E Sipariş Defterleri 11 Mayıs’ta Açılıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mach-E Club forumunun bir üyesi bu bilginin bir süre önce Ford bayilerine gönderildiğini açıkladı. Bayilere gönderilen sipariş rehberinde müşterilerin Ford’dan bir eposta alacakları, bu epostada siparişlerini Mayıs ayı ortasından itibaren verebilmeleri için bir link bulunduğu belirtildi. Forumda tam tarih 11 Mayıs olarak belirtilirken bu tarih sipariş rehberinde görülmüyor.

 

Her şekilde, Ford’un Mach-E siparişlerini kısa sürede almaya başlayacağı kesin. Koronavirüs nedeniyle fabrikalar kapalı olsa da bunun teslimat sürecini ne şekilde etkileyeceği henüz bilinmiyor.

 

Ford Mustang Mach-E için rezervasyonları geçen yılki LA Auto Show’dan bu yana alıyordu. Rezervasyonu olan alıcılar sipariş sırasında öncelik kazandı ve yerlerini garantiledi. Bu alıcılara siparişlerinin ardından 500 dolar rezervasyon ücretleri de geri ödenecek.

 

Ford henüz Mach-E için kaç rezervasyon aldığını açıklamadı ancak Ocak sonları itibariyle 32.000 rezervasyon yapıldığı biliniyor. Bunların kaçının gerçek siparişe döneceğini göreceğiz.

 

Geçtiğimiz günlerde Ford rezervasyonların %75’inin dört çekişli modeller için olduğunu belirtti. SUV’nin fiyatı 43.895 dolar’dan başlıyor.

Son Güncelleme : 25 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo