2020 Goodwood Hız Festivali Ertelendi

Ototeknikveri     27 Mart 2020 11:51

Bu yılki pek çok büyük otomotiv etkinliğinde olduğu gibi, Goodwood Hız Festivali de koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi.

2020 Goodwood Hız Festivali Ertelendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Festival organizatörlerinden yapılan açıklamada etkinliğin yaz sonu ya da sonbahar başlarında yapılmasının planlandığı, alınan biletlerin açıklanacak yeni tarih için geçerliliğini koruyacağı belirtildi.

 

2020 Goodwood Hız Festivali’nin 9 – 12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşmesi bekleniyordu. Yeni tarihler önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

 

Açıklamada “Daha önceden belirlenen tarihte salgının bitmiş olup olmayacağını bilemediğimiz için etkinliği ertelemeye karar verdik. Bu trajik ve inanılmaz zamanlar mutlaka bir gün geçecek ve biz msiafirlerimizi yine festivalimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.” denildi.

 

Goodwood’da yapılacak Revival etkinliği ise şimdilik ertelenmedi ve 11 – 13 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Ertelenen 78. Üyeler Buluşması için tarih kararlaştırma süreci devam ediyor. Ayrıca festival organizatörleri arşivden bazı yarışları bu haftasonundan itibaren internetten yayınlamayı planlıyor.

 

Festivalin gerçekleştiği İngiltere’de şu an 9529 koronavirüs vakası ve 465 ölüm kaydedildi. Ülkede sıkı karantina kuralları uygulanıyor.

Son Güncelleme : 27 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo