Detroit Otomobil Fuarı İptal Edildi

Ototeknikveri     30 Mart 2020 12:48

Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı koronavirüs salgınının son kurbanlarından oldu. Pek çok etkinlik gibi Detroit’de düzenlenen fuar da iptal edildi.

Detroit Otomobil Fuarı İptal Edildi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford iletişim yöneticisi Mark Truby, fuarın iptal edildiğini doğrulayarak Detroit News’e “NAIAS organizatörlerinin iptal kararını destekliyoruz. Toplumumuzun sağlığı ve güvenliği ilk önceliğimizdir. 2021’de yeni fuarda buluşmayı şimdiden dört gözle bekliyoruz.” dedi.

 

Fuarın düzenlendiği Detroit’deki TCF Center COVID-19 salgını için geçici olarak hastaneye dönüştürülecek. Amerika Birleşik Devletleri Ordusu’nun mühendislik biriminden yetkililer mekanın hastaneye dönüşümü için çalışmalara başladı.

 

Detroit’in bulunduğu Michigan eyaletinde hastanelerin kapasitesi dolmaya başladı. Eyalette 4650 koronavirüs vakası ve 111 ölüm kaydedildi. Bu rakamlar salgının devamıyla birlikte artıyor. ABD Devlet Başkanı Donald Trump eyaleti afet bölgesi ilan etti.

 

Kuzey Amerika Otomobil Fuarı’nın Haziran ayında yapılması planlanıyordu. Volkswagen ID.4 fuarda tanıtılması planlanan yeni modeller arasındaydı.

 

Cenevre Otomobil Fuarı, New York Otomobil Fuarı, Pekin Otomobil Fuarı ve Goodwood Hız Festivali de bu yıl salgın nedeniyle ertelenen ya da iptal edilen etkinlikler arasında bulunuyor.

 

Detroit Otomobil Fuarı için önceden satılan biletlerin parasının iade edileceği ve fuarın en erken 2021 yılının Haziran ayında yapılacağı açıklandı.

Son Güncelleme : 30 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo