Elektrikli 2021 Fiat 500e Kapalı Tavanla Görüntülendi

Ototeknikveri     30 Mart 2020 12:48

Fiat 500e ailesini tavanı kapalı hatchback versiyon ile genişletecek. Kısa süre önce yol testlerinde görüntülenen otomobil, cabrio versiyondan farklarını şimdilik kamuflaj altında gizliyor.

Elektrikli 2021 Fiat 500e Kapalı Tavanla Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kamuflajı dikkate almazsak otomobilin 500e Cabrio ile hemen hemen aynı stile sahip olduğunu söyleyebiliriz. Tek fark arka kanatın eklenmesi ve sabit tavan üzerindeki anten.

Yeni kaporta stilinin eklenmesiyle firmanın sıfır emisyonlu şehir otomobili biraz daha uygun fiyatla gelecek. Şimdilik fiyat net olarak bilinmiyor ancak 37.900 euro başlangıç fiyatına sahip 500 La Prima Limited Edition’dan çok daha ucuz olacağı kesin.

Fiyatın yanı sıra şimdilik otomobilin sürüş mesafesi, hızlanma süresi ve azami hızı gibi detaylarını da bilemiyoruz. Fikir vermesi açısından. 500e Cabrio 320 km sürüş mesafesine sahip, 9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor ve azami hızı 150 km/s.

Yeni modelin dışarıda olduğu gibi iç mekanı da Cabrio versiyon ile benzer olacak ve 2. seviye otonom sürüş sistemi, Uconnect 5 multimedya sistemi ve 10.25 inç dokunmatik ekran gibi özellikler devam edecek. Akıllı telefon entegrasyonu, navigasyon sistemi, lüks materyaller gibi özellikler de standart ya da opsiyonel olarak modelde yer alacak.

FCA Grubu’nun bir parçası olan İtalyan Fiat, 500e hatchback modelini (bu isimde kalıp kalmayacağı henüz belli değil) birkaç ay içinde tanıtacak.

Son Güncelleme : 30 Mart 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo