Honda’nın Çin’e Özel Avancier SUV’u Güncellendi

Ototeknikveri     31 Mart 2020 11:14

2016’dan bu yana Honda Concept D’den ilham alan amiral gemisi SUV modeli Avancier’i Çin’de ortağı GAC Group ile birlikte satıyor.

Honda’nın Çin’e Özel Avancier SUV’u Güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Breeze (CR-V benzeri) kompakt SUV modelinin üzerinde konumlanan Avancier temellerini Accord sedan ile paylaşıyor. Honda ayrıca UR-V adlı çok benzer bir modeli daha Çin’de diğer ortağı Dongfeng Motors ile birlikte müşterilere sunuyor.

 

Avancier bu iki modelden daha popüler olanı ve satış rakamları iki kat daha fazla. Güncellenen 2020 Honda Avancier’den de yumuşak stil değişikliklerini gösteren ilk fotoğraflar ve bilgiler gelmeye başladı.

 

Bu değişiklikler arasında yeni yatay ön panjur, daha şık görünümlü tamponlar, yeni dörtlü egzoz çıkışları, şık LED arka lambalar ve alaşım jant tasarımları da bulunuyor. Yeni renk seçenekleri de güncellemeyle birlikte eklenmiş. Otomobilin uzunluğu değişikliklerle birlikte 4858 mm olmuş.

 

İç mekanda Honda Avancier yeni döşeme seçenekleri ve Connect 2.0 multimedya sistemiyle geliyor. Görsel olarak geri kalan her şey hemen hemen aynı kalıyor ancak konfigürasyon önemli ölçüde geliştirilmiş. Yeni özellikler arasında yokuş iniş kontrolü, kablosuz akıllı telefon şarjı, elektrikli bagaj kapağı, plazma hava temizleme sistemi, otomatik farlar ve ses sistemi de bulunuyor.

 

Motor serisi aynı kalıyor. Çinli müşteriler 1.5 litre turboşarjlı dört silindirli 196 PS (193 hp / 144 kW) ve 2.0 litre turbo dört silindirli 276 PS (272 hp / 203 kW) motor seçeneklerine sahip. İlki CVT şanzımanla gelirken diğerine dokuz vitesli otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş seçeneği eşlik ediyor.

 

2020 Honda Avancier 31 Mart’tan itibaren Çin’de satışa çıktı.

Son Güncelleme : 01 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo