AIWAYS Elektrikli U5 SUV için Sipariş Almaya Başladı

Ototeknikveri     02 Nisan 2020 02:46

Şangay merkezli AIWAYS markası, Avrupa’daki müşterilerinin elektrikli U5 SUV için bu ayın sonundan itibaren internet üzerinden rezervasyon yapabileceğini duyurdu.

AIWAYS Elektrikli U5 SUV için Sipariş Almaya Başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni U5 SUV’yi rezerve etmek için ufak bir depozito ödemek yeterli olacak. U5 müşterilere doğrudan satış yoluyla ulaştırılacak ve geleneksel bayilerde satılmayacak.

 

İnternet üzerinden yapılan ön satışlar AIWAYS’in Avrupa piyasasına girişinde önemli bir adımı temsil ediyor. Rezervasyon yapan müşteriler otomobilin asıl siparişleri alınmaya başlandığında öncelikli olacaklar ve uzun menzilli, yüksek teknolojili elektrikli SUV’yi ilk teslim alan müşteriler olacaklar.

 

Çinli elektrikli otomobil üreticisi U5’in üretimine kısa süre önce Shangrao fabrikasında başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle bir süre duraklayan üretim yeniden başladı. Avrupa versiyonu U5’in üretimi ise Temmuz ayında başlayacak ve ilk teslimatlar Ağustos 2020’de yapılacak.

 

U5 gücünü 140 kW (197 hp) elektrikli motordan alıyor. Otomobil tek şarjla 400 km gidebiliyor. Yeni modelin ilk satışları Danimarka, Fransa, Almanya, Hollanda, Norveç ve İsviçre’ye yapılacak. Bunu diğer Avrupa ülkeleri takip edecek.

 

Satış sonrası desteği için AIWAYS her ülkede bağımsız servisler ile çalışacak. U5 SUV her 100.000 km’de periyodik bakımdan geçecek.

Son Güncelleme : 02 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo