2021 BMW 5-Serisi Dev Ön Panjur Trendini Es Geçmiş

Ototeknikveri     02 Nisan 2020 06:44

Dört yıl önce piyasaya çıkan BMW 5 Serisi G30 güncellendi. Güncellenen model testlerde casus fotoğrafçıların kameralarına yakalandı.

2021 BMW 5-Serisi Dev Ön Panjur Trendini Es Geçmiş
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son fotoğraflar otomobili Sedan ve Touring gövde stillerinde gösteriyor. Bu modelin de BMW’deki dev ön panjur trendini takip edeceği bekleniyordu ancak endişelerimiz doğru çıkmadı.

 

Ön ve arka tampon tasarımı, ayrıca farlar ve arka lambaların tasarımı oldukça değişmiş. Yeni tekerlek ve boya seçeneklerinin haricinde dış cephede başka farklılık olması beklenmiyor.

 

Alman firma modeli tanıtmaya karar verdiğinda daha fazla detay ortaya çıkacak. Koronavirüs salgını belirsizlik yaratsa da tanıtımın birkaç ay içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

 

5 Serisi Touring prototipi farklı bir ön tampon tasarımına sahip. Bunun sebebi de plug-in hibrit sistemle gelmesi. Otomobilin yan kısmında “Hibrit Test Aracı” çıkartması ve sol ön çamurlukla şarj girişi de görülebiliyor.

 

BMW 530e iPerformance plug-in hibrit modelini 2.0 litre turbo dört silindirli motor ve elektrikli motorla sunuyor. Bu sistemde toplam güç çıkışı 248 hp (252 PS), tork değeriyse 420 Nm. 545E xDrive versiyonu da 388 hp (394 PS) güç çıkışıyla seriye katılacak.

 

Motor serisiyle ilgili diğer detaylar henüz bilinmiyor ancak firmanın benzinli motorlarına partikül filtresi koyarak CO2 emisyonlarını daha da azaltması bekleniyor. Bir pilli elektrikli versiyon da planlar arasında.

 

İç mekanda, güncellenen 5 Serisi en yeni teknolojilerden faydalanacak. Yeni multimedya sistemleri ve daha geniş ekranlı dijital göstergeler, direksiyonda yeni butonlar beklenen değişiklikler arasında.

Son Güncelleme : 02 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo