2021 Hyundai Santa Fe Görüntülendi

Ototeknikveri     03 Nisan 2020 11:48

2021 Hyundai Santa Fe tavanı dışında her şeyi gizleyen ağır kamuflajına rağmen kameralara yakalandı. Güncellenen Santa Fe en azından görsel bakımdan ufak değişikliklere sahip olacak.

2021 Hyundai Santa Fe Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ön kısımdan başlayarak, modelde hangi yeniliklerin gizlendiğini anlamaya çalışırsak, ızgaranın büyüyeceğini, ayrılmış far tasarımının ise devam edeceğini söyleyebiliriz. Tampon tasarımında da değişiklikler olacak.

 

Profilin değişmesini beklemiyoruz ancak arka kısımda farklı bir tampon ve arka lambalarda farklı desenler olabilir.

 

Casus fotoğrafçılar iç mekanı görüntüleyebilecek kadar otomobile yaklaşamadı, o yüzden içerideki değişikliklerden emin olamıyoruz. Yine de multimedya sisteminin ve döşeme seçeneklerinin yenilenmesini bekliyoruz.

 

En büyük değişikliğin ise kaputun altında olacağı tahmin ediliyor. Motor serisine yeni hibrit ve plug-in hibrit versiyonlar da eklenebilir. Henüz detaylardan bahsetmek için çok erken ancak mevcut Santa Fe’nin 2.0 litre turbo ve 2.4 litre dört silindirli motorlarla geldiğini, 235 hp ve 185 hp güç çıkışlarına sahip olduğunu hatırlatalım. İlk motor devam edebilir ancak ikincisinin durumu belirsiz.

 

2021 Santa Fe bu yılın sonlarında ya da 2021 yılı içinde gelebilir.

 

Son Güncelleme : 04 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo