Volkswagen’in Sanal Cenevre Standı Gerçeğinden Farksız

Ototeknikveri     05 Nisan 2020 09:58

2020 Cenevre Otomobil Fuarının iptal edilmesinin üzerinden epey bir süre geçti. Fuar için hazırladığı standı ile gurur duyan Volkswagen, bunun boşa gitmesini istemedi ve standı sanal dünyaya taşıdı.

Volkswagen’in Sanal Cenevre Standı Gerçeğinden Farksız
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen sanal fuar standını herkesin evinin ya da işyerinin konforundan erişebileceği şekilde kullanıma açtı. Gerçek bir otomobil fuarı gibi, bu fuar da sınırlı bir süre için açık kalacak ve 17 Nisan’da sonlanacak.

 

360 derece tur interaktif bir dijital deneyim sunarken, ziyaretçiler standda gezinebiliyor, otomobilleri tüm yönlerden görüntüleyerek inceleyebiliyor, renkleri ve jant seçeneklerini değiştirebiliyorlar. Kullanıcılar istedikleri halde rehberli tur da yapabiliyor.

 

Volkswagen yöneticisi Jürgen Stackmann, sanal fuar ile ilgili açıklamasında “Pazarlama ekibimiz standımızı tüm ziyaretçilere açık tutmak için çok iyi bir başardı. Sanal olarak herkes ekibimizin özeninini ve detaylı sunumunu görebiliyor ve ürünlerimizi inceleyebiliyor. Bir kez daha özel durumların özel çözümler gerektirdiğini anlıyoruz. Gelecekte bu tip sanal fuarlar ve sanal ürün tanıtımlarıyla daha da fazla kişiye ulaşacağız.” diye konuştu.

 

Sanal Otomobil Fuarı’nın gerçekleşebilmesi için tüm otomobiller ve stand üç boyutlu çizimlerle dijital ortama aktarıldı.

 

Sanal fuarda görülebilecek otomobiller arasında VW ID.3, yeni Golf GTI, GTD ve GTE, Golf Mk8 ailesinin geri kalanı, Touareg R plug-in hibrit, T-Roc R, T-Roc Cabrio ve çok daha fazlası yer alıyor. Ayrıca yeni Caddy kompakt minibüs ve ID. Space Vizzion da görülebiliyor.

 

Sanal otomobil fuarına https://www.volkswagen.de/de/specials/geneva-2020.html adresinden ulaşılabiliyor.

Son Güncelleme : 05 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo