Yeni 2021 Nissan X-Trail Patent Çizimleri Canlandırıldı

Ototeknikveri     07 Nisan 2020 12:04

Geçen ay, Brezilya Patent Ofisi yeni nesil 2021 Nissan X-Trail’in patent başvurusuna eşlik eden tasarım çizimlerini paylaşmıştı. Bu çizimler casus fotoğrafçıların çektikleri görüntülere de uyuyordu. Bu çizimlerden hareket edilerek, otomobilin tasarımı bilgisayarda üretilmiş görüntülerle canlandırıldı.

Yeni 2021 Nissan X-Trail Patent Çizimleri Canlandırıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni X-Trail ayrık farlar, daha belirgin V-Motion ön panjur, dikey hava girişleri ve kapıya monte yan aynalarla gelecek. Patent çizimlerine göre, arka kısım çamurluğa doğru giren arka lambalar ve yukarı doğru yükselen kemer çizgisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca eğimli tavan çizgisi önceki modeli anımsatıyor.

Eğer X-Trail’in son hali Kolesa’nın çizimlerindeki gibi olursa, Nissan’ın 2020 Toyota RAV4, Honda CR-V ve benzerlerine karşı oldukça güçlü bir silahı var diyebiliriz.

Japon crossover modelin iç mekanının nasıl görüneceğini de kısmen biliyoruz. Kabinde yüksek kaliteli materyaller, düz dipli direksiyon simidi, yeni bir dijital kontrol paneli ve bağımsız multimedya ekranı bulunacak. Ayrıca küçük bir vites değiştirici ve özel bir arazi modu düğmesi göreceğiz.

Motor seçenekleri henüz doğrulanmamış olsa da 188 hp 2.5 litre dört silindirli motoru görmeyi bekleyebiliriz.

Nissan 2021 X-Trail’i önümüzdeki aylarda muhtemelen internet üzerinde tanıtacak. Koronavirüs salgını nedeniyle yakın zamandaki otomobil fuarları ertelendi.

 

Son Güncelleme : 07 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo