Elektrikli Off-Roader Fisker Ocean’dan Yeni Teaser

Ototeknikveri     07 Nisan 2020 09:52

Koronavirüs salgınına rağmen Fisker Ocean’ın geliştirme süreci devam ediyor. Firma off-road modelinin gelecek yıl çıkacağını duyurdu.

Elektrikli Off-Roader Fisker Ocean’dan Yeni Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Birkaç resmi çizimi yayınlanan elektrikli SUV daha agresif bir duruşa sahip olacak ve net bir amacı var: zorlu arazilerde yetenekli bir araç olarak görev yapmak. Ön tampona bir koruma demiri eklenmiş ve modifiye edilen kaputta bir yedek tekerlek bulunuyor.

 

Elektrikli off-roader daha geniş tekerlek izi, daha büyük yan etekler ve entegre ışıklara sahip bir portbagaj ile geliyor. Arka kısımda herhangi bir değişiklik göze çarpmıyor ancak yeni tekerlekler ve off-road lastikleri var.

 

Ön kapılardaki Birleşmiş Milletler Logoları’nı merak ettiyseniz, firma aracın uluslararası örgütler tarafından kurtarma görevlerinde ve kırsal alanlarda kullanılmaya uygun olduğunu belirtiyor. Ayrıca aracın sıfır emisyonlu bir ordu taşıtı olarak askeri personelin transferinde kullanılabileceği söyleniyor. Modelin bu ekstrem görevler için tasarlanan versiyonu gelecek yıl tanıtılacak ve sadece kurumlara değil halka da satılacak.

Modelin son halinde standart Ocean modelinden farklı başka özellikler de olabilir. 2021 yılında üretime girecek araç 80 kWh pil ve 500 km’ye yakın sürüş mesafesine sahip olacak. Elektrikli SUV Tesla Model X, Mercedes-Benz EQC ve Jaguar I-Pace gibi modelleri hedef alıyor. Araç 2.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor ve ABD’de 37.499 dolar fiyat etiketine sahip.

Son Güncelleme : 07 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo