Yeni 2021 Hyundai Elantra’dan Detaylar

Ototeknikveri     08 Nisan 2020 11:04

2021 Hyundai Elantra, Asian Petrolhead’in yayınladığı videoda deş cephe ve iç mekan detaylarıyla ortaya çıktı.

Yeni 2021 Hyundai Elantra’dan Detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota ve başka firmaların da son zamanlarda yaptığı gibi, Hyundai yeni Elantra’da daha modern ve dikkat çekici bir tasarım uygulamayı tercih etmiş.

 

Son Hyundai modellerinde de olduğu gibi Elantra markanın “Duyusal Sportiflik” tasarım dilini taşıyor. Ön kısımda “parametrik mücevher desenli” ön panjur köşeli farlara doğru kusursuz şekilde akıyor.

 

Modern görünüm yan kısımlarda güçlü gövde çizgileriyle devam ediyor. Arkada ise eğimli tavan çizgisi ve “H-Tail” arka lambaları görülüyor. Otomobilin yeni görünümünü sevsek de sevmesek de, trafikte başları kendisine çevirdiği bir gerçek. Özellikle de parlak renkli versiyonlar bunu gerçekleştirecek.

 

Direksiyon arkasına geçildiğinde güncellemeler daha da belirgin oluyor. Örneğin 10.25 inç dijital kontrol paneli ve opsiyonel 10.25 inç multimedya sistemi yenilikler arasında. Videoda görülen Elantra iki renkli iç mekanında siyah deri ile gri detayları birleştiriyor. Bir diğer önemli güncelleme de multimedya sisteminde bulunan Hyundai’nin en yeni arayüzü. Bu arayüz öncekinden çok daha modern görünüyor.

 

Tüm piyasalar için motor seçeneklerini bilmesek de, ABD’li müşteriler iki motor seçeneğine sahip olacak. Bunlardan ilki 2.0 litre dört silindirli 147 hp motor. Motora CVT şanzıman eşlik ediyor ve tork değeri 179 Nm. İkinci seçenek ise 1.6 litre GDI Atkison döngülü dört silindirli motorla elektrikli motorun birarada olduğu hibrit sistem. Sistemde 1.32 kWh lityum iyon pil paketi bulunuyor ve toplam güç çıkışı 139 hp, tork değeri 264 Nm.

Son Güncelleme : 08 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo