Yeni Nesil Toyota Harrier Japonya'daki Tanıtımdan Önce Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     08 Nisan 2020 11:15

Japonya ve diğer Asya piyasalarına yönelik yeni nesil Toyota Harrier'den fotoğraflar ortaya çıktı.

Yeni Nesil Toyota Harrier Japonya'daki Tanıtımdan Önce Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Worldscoop forumdan internete yayılan fotoğraflar Toyota tasarımcılarının SUV'nin tasarımını kapsamlı şekilde değiştirdiğini gösteriyor. Henüz doğrulanmış olmasa da otomobil Toyota RAV4 ile aynı platformu kullanıyor gibi görünüyor.

 

Bazıları Harrier'in genel şeklini Ford Mustang Mach-E ile karşılaştırıyor. Ford gibi, Harrier de uzatılmış bir kaput, şık bir tavan çizgisi ve konik arka pencere ile geliyor. Otomobil Mustang Mach-E'den epey daha büyük görünüyor.

 

Yeni Harrier ayrıca revize edilmiş farlar ve LED gündüz sürüş ışıklarına sahip. Arkada ise ince arka lambalar dışarıya doğru çıkıntılı, ayrıca bir LED şerit bagaj kapağı boyunca uzanıyor.

Yeni Harrier ile ilgili detaylar henüz çok az olsa da Indian Autos Blog otomobilin en az iki motor seçeneğiyle sunulacağını yazdı. Giriş seviyesi 2.0 litre benzinli motorun yanısıra 2.5 litre benzinli motor bir hibrit sistem içerisinde sunulacak. SUV'nin fotoğraflarından birisinde bagaj kapağında "Hybrid" ve "AWD-I" logoları görülebiliyor.

Toyota'nın yeni Harrier'i bu ay içinde tanıtacağı yönünde spekülasyonlar var. 1998 - 2013 yılları arasında Toyota Harrier Japonya dışındaki piyasalarda Lexus RX adıyla satılmıştı. Şimdi dördüncü nesilde olan Lexus RX artık farklı bir model ancak yeni nesilde Harrier ile benzer bazı dokunuşlar bekleyebiliriz.

Son Güncelleme : 09 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo