FCA’dan Güney Amerika İçin Küçük Pickup: Fiat Strada

Ototeknikveri     08 Nisan 2020 11:15

Fiat bu yıl Brezilya'da çıkacak yenilenen Strada pickup modelini tanıttı.

FCA’dan Güney Amerika İçin Küçük Pickup: Fiat Strada
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dünyanın dört koltuk ve beş yolcu kapasiteli ilk kompakt pickup modeli olarak bilinen Strada, öncekine kıyasla daha agresif ve heybetli görünüyor.

 

En önemli değişikliklerden bazıları ön kısımda gerçekleşiyor. Model üzerinde büyük bir Fiat logosunun yer aldığı belirgin bir ön panjura sahip. Bunu LED farlar ve bal peteği desenli hava girişlerine sahip ön tampon çevreliyor.

 

Tasarımcılar ayrıca ön çamurluk hava girişleri ve plastik gövde kaplaması eklemiş. Bunların yanısıra yük taşımak için derin bir kasa ve arka kısmı komple saran arka lambalar dikkat çekiyor.

 

Fiat fazla detay vermedi ancak Strada'nın 24° yaklaşma açısı ve 208 mm biniş yüksekliği olduğunu doğruladı. Tek kabinli versiyon 1354 litre ile segmentinin en yüksek kargo kapasitesine sahip. Çift sıralı kabin versiyonunda kapasite 844 litreye düşüyor.

 

Stil güncellemeleri kabinde yeni deri kaplı ve parlak siyah direksiyon simidi ile devam ediyor. Moden kontrol paneli dijital ekranıyla dikkat çekiyor.

 

Sağ tarafta 7 inç Uconnect multimedya sistemi Android Auto ve Apple CarPlay desteğiyle yer alıyor. Ayrıca yeni kontrol araçları, metal yüzeyler ve özel döşeme seçenekleri bekleniyor.

 

Strada iki farklı motor seçeneğiyle gelecek. Giriş seviyesi 1.4 litre 88 hp (65 kW) güç çıkışı ve 123 Nm tork sunuyor. Daha güçlü 1.3 litre motor ise 109 hp (81 kW) güç çıkışı ve 139 Nm torka sahip. Hangi motorun seçildiğinden bağımsız olarak her ikisi de beş vitesli manuel şanzımanla çalışıyor.

 

 

Son Güncelleme : 09 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo