Çin’den Yeni Bir Elektrikli Küçük Otomobil: Lingbao Box

Ototeknikveri     09 Nisan 2020 12:13

Çin’den yeni bir elektrikli otomobil üreticsi daha çıktı. Firmanın ilk ürününün adı ise Lingbao Box.

Çin’den Yeni Bir Elektrikli Küçük Otomobil: Lingbao Box
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Lingbao markası Jiangsu Jimai New Energy Vehicle Industry firmasına ait ve ilk modeli Box ile çoğu Çin firmasının pahalı ve lüks crossover modelleri yerine uygun fiyatlı, küçük bir elektrikli otomobili tercih etti. Küçük dört kapılı elektrikli hatchback bir Mini ile Daewoo Matiz’in karışımı gibi görünüyor. Model ayrıca Honda N-One’ı da andırıyor.

 

Ön kısımda Lingbao Box sahte bir ön panjur ve bir dizi basit yuvarlak far ile geliyor. Opsiyonel olarak yatay LED gündüz farları da ön tampona eklenebiliyor. Otomobil adından da anlaşılacağı üzere kutu gibi ve oldukça sade.

 

Arka kısım da en az ön kadar sade ve burada yuvarlak arka lambalar dışında pek bir şey yok. Otomobilin tekerlekleri ve lastikleri o kadar küçük ki bir oyuncak arabadan alınmış gibi görünüyorlar.

 

İç mekan çok sade ancak teknoloji eksik değil. Büyük, tablet benzeri bir multimedya ekranı ve diket vites değiştirici ilk dikkat çeken özellikler arasında. Lingbao Box ayrıca analog göstergeler ve üç kollu direksiyon simidine sahip.

 

Box gücünü tek elektrikli motordan alıyor. Motorun güç çıkışı 61 hp, tork değeri ise 150 Nm. Buna önden çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. 18 kWh pil paketi 150 km sürüş mesafesi sağlıyor.

 

Fiyat detayları henüz bilinmiyor ancak otomobilin Çin piyasasında önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 09 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo