Toyota Passo Moda Charm Modeli Kadınlara Özel

Ototeknikveri     09 Nisan 2020 11:32

Toyota Japonya'da Passo model serisine yeni bir özel versiyon ekledi. Passo Moda Charm aslında Daihatsu Boon'u temel alıyor.

Toyota Passo Moda Charm Modeli Kadınlara Özel
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Özellikle kadın müşterileri etkileme amacı taşıyan Passo Moda Charm, stil ve konfor bakımından yenilikler içeriyor. Otomobilin en dikkat çekici özelliği Juicy Pink Metallic boyası.

 

Model toplamda beş renk seçeneğine sahip ve her birisi opsiyonel kontrast tavan rengiyle sunuluyor. Pembe renk bir diğer Japonya'ya özel model olan Daihatsu Boon Style'ı hatırlatıyor.

 

İç mekanda sentetik deri ve kumaş döşemeler, koltuklarda renkli detaylar ve ısıtmalı sürücü koltuğu bulunuyor. Ayrıca Navi Ready paketiyle panoramik görünüm monitörü ve ön camda zararlı güneş ışınlarını engelleyen yeşil cam, arkada ise karartılmış cam dikkat çekiyor.

 

Diğer tüm Toyota Passo modelleriyle olduğu gibi, özel versiyon da 1.0 litre doğal emişli üç silindirli benzinli motorla geliyor. Motorun güç çıkışı 69 PS (68 hp), tork değeriyse 92 Nm. Motora CVT şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. Dört çekişli sürüş opsiyonel olarak sunuluyor.

 

Toyota Passo Moda Charm Japonya'da 14.850 dolar'dan (1 milyon 617 bin yen) başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Dört çekişli modelin fiyat etiketiyse 16.460 dolar (1 milyon 793 bin yen).

Son Güncelleme : 10 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo