Bentley Flying Spur Kontrolü Arkadaki Yolculara Veriyor

Ototeknikveri     11 Nisan 2020 01:50

Pek çok lüks sedan aynı zamanda arka yolcular için tablet benzeri bir eğlence sistemi de sunuyor. Bentley ise bunu bir adım daha öteye taşıdı.

Bentley Flying Spur Kontrolü Arkadaki Yolculara Veriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bentley Flying Spur'da bulunan Touch Screen Remote (TSR) adı verilen cihaz 5 inç ekranıyla hantal bir tabletten daha çok bir akıllı telefon gibi. Bentley'e göre cihaz arka koltuklardaki yolculara otomobilin lüks özellikleri için sınırsız kontrol imkanı sunuyor. Cihaz şık görünümüyle de pahalı ve lüks hissini sonuna kadar veriyor.

1280x720 piksel çözünürlüğe sahip olan TSR, entegre mıknatıslarla yerinde tutuluyor. Cihazda dört çekirdekli bir işlemci ve 1 GB RAM bulunuyor. Cihazda ayrıca akselerometre, yakınlık sensörü, dokunsal geribildirim ve 3200 mAh lityum polimer pil var.

Peki TSR ile ne yapılabiliyor? 14 ayarlı koltuklar, koltukların ısıtma ve havalandırma fonksiyonları, beş masaj fonksiyonu, klima, kabin aydınlatması, panoramik sunroof, güneşlikler ve arka pencere perdeleri, ayrıca opsiyonel 18 hoparlörlü Naim ses sistemi cihaz üzerinden kontrol edilebiliyor.

Bunların yanı sıra Mood Lighting sistemi ile ambiyans rengi ve ışık yoğunluğu ayarlanabiliyor.

Benzeri diğer cihazların aksine, TSR genelde sürücüye sunulan bazı bilgileri de arkadaki yolculara aktarabiliyor. Bunlar otomobilin hızı, yolculuk bilgisi, dışarıdaki ısı, navigasyon sistemi gibi bilgilerden oluşuyor.

Son olarak, TSR üzerinden Flying Spur'un kaputundaki Flying B maskotu da açılıp kapatılabiliyor.

 

 

Son Güncelleme : 11 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo