Suzuki Jimny Sürücüsü Yaya Üst Geçidini U Dönüşü İçin Kullandı!

Ototeknikveri     13 Nisan 2020 03:19

Suzuki Jimny'nin arazi sürüşü yeteneklerini herkes biliyor, küçük SUV'nin boyutları ona manevra kabiliyeti bakımından avantaj sağlıyor. Örneğin dar orman yollarında Jimny rahatlıkla sürülebiliyor. Şimdi ise otomobilin yeni bir yeteneği daha ortaya çıktı: üst geçitleri kullanmak!

Suzuki Jimny Sürücüsü Yaya Üst Geçidini U Dönüşü İçin Kullandı!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çin'in Sincan Özerk Bölgesi'nde bir sürücü Suzuki Jimny aracıyla yaya üst geçidinden geçti. Bu ilginç anlar videoya çekildi. Sürücü otoban çıkışını kaçırınca U dönüşü yapmak istedi, bu yüzden dar üst geçidin merdivenlerini arabasıyla geçmeye karar verdi. Bu sayede Jimny merdivenlerden uçarak (!) yolun karşı tarafına geçti.

 

Öte yandan, bir polis memuru bu tehlikeli girişimi çok geçmeden fark etti ve üst geçidin diğer tarafında sürücüyü bekledi. Polis elbette yapılan bu hareketten memnun değildi ve ceza kesti.

 

Sürücü 285 dolar para cezası ödedi. Üst geçidin ağırlık sınırı 1000 kg ve üçüncü nesil Jimny 985 - 1150 kg aralığında bir ağırlığa sahip.

 

Bu olay Jimny'nin imajını güçlendirebilir ancak başka bazı sürücüleri de bu tehlikeli hareketi denemeye yönlendirebilir. Kim bilir belki bir gün asansörde bile bir Jimny ile karşılaşabiliriz!

Son Güncelleme : 14 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo