Porshe Exclusive GT: Fütüristik Bir 4 Kapılı Coupe Çalışması

Ototeknikveri     13 Nisan 2020 07:00

Eğer Porsche tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak, eksiksiz bir otomobil tasarlasaydı, nasıl görünürdü? Rus tasarımcı Ilya Zakharov'un yarattığı Exclusive GT adlı konsept bu soruya cevap veriyor.

Porshe Exclusive GT: Fütüristik Bir 4 Kapılı Coupe Çalışması
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Zakharov bu kusursuz Porsche'yi tez projesi için yarattı ve kendi beklentilerini karşılayacak şekilde hazırladı. Bu ihtiyaçlar arasında günlük sürüş, yalnız başına keyif için sürüş, aynı zamanda istendiğinde çok sayıda yolcu taşıma ve gerektiğinde yarış pistine çıkma da bulunuyor. Sonuçta ortaya Porsche'nin tüm modellerinden farklı bir otomobil çıkmış.

 

Otomobilin genel şekli oldukça kompakt görünüyor, hatta iki kapılı spor otomobil gibi bir havası var. Kapıları açtığınızda ise bunun dört koltuklu bir model olduğunu fark ediyorsunuz. İç mekan biraz kısa süre önce tanıtılan Koenigsegg Gemera'yı hatırlatıyor.

 

Coupe bir dizi fütüristik LED farlar ve belirgin ön tekerlekler kemerleri ile çizilmiş. Porsche Exclusive GT'nin arkadan görünümü eğimli camlı kısımlar ve LED ışık çubuğu sayesinde oldukça etkileyici.

 

Çizimleri yapan sanatçı otomobilin ne tipte güç aktarma organları kullanacağını belirtmese de, elektrikli motorlar otomobilin küçük boyutları için uygun olabilir.

Son Güncelleme : 13 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo