2020 MG6 Daha Sportif Bir Yüz ve Güncellenen Motoruyla Çıktı

Ototeknikveri     15 Nisan 2020 12:52

MG Motor mevcut MG6 modelini Eylül 2017'de çıkartmıştı. Otomobil Roewe i6 ile aynı mimariyi paylaşıyor. Benzinli ya da hibrit versiyonlarla sunulan model modern bir dış cephe ve iç mekan tasarımına sahip.

2020 MG6 Daha Sportif Bir Yüz ve Güncellenen Motoruyla Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aradan geçen zamanın ardından doğal olarak MG'nin güncellenmesine karar verildi ve yeni modelden şimdiden bazı bilgiler gelmeye başladı.

 

2020 MG6 yeni ve kısmen daha şık görünen bir ön fasyaya sahip. Burada yenilenen farlar, karartılmış ve daha geniş hale getirilmiş bal peteği desenli ön panjur, yeniden tasarlanan ön tampon va daha büyük bir logo dikkat çekiyor.

 

Arkada, iki büyük ve yuvarlak egzoz çıkışı, yeni arka tampon tasarımı ve bagaj kapağı için küçük bir rüzgarlık görülüyor. MG6'nın opsiyonel bir sabit arka kanatla da donatılabileceği anlaşılıyor. Böyle bir özellik bu tipteki bir otomobil için mantıklı olmasa da, herkesin zevki kendine diyebiliriz.

Güç aktarma organlarına baktığımızda ise, 1.5 litre turboşarjlı benzinli motor artık daha fazla güç çıkışı üretiyor. Güncellemeden önce motor 1660 hp (168 PS) gücündeydi, yeni model ise 178 hp (180 PS) olacak.

 

Henüz plug-in hibrit versiyonla ilgili bilgi yok. Eğer bir şey değişmezse hala 1.0 litre benzinli motor ve elektrikli motordan oluşan sistem sunulabilir. Sistemin toplam güç çıkışı 224 hp (228 PS), tork değeri 622 Nm.

Güncellenen MG6'nın önümüzdeki aylarda çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 15 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo