2020 Hyundai Veloster N Çift Debriyajlı Şanzımanla Gelecek

Ototeknikveri     15 Nisan 2020 03:20

Manuel şanzımanlar giderek ender hale geliyor ve pek çok sürücü bu şanzımanları kullanmayı bilmiyor.

2020 Hyundai Veloster N Çift Debriyajlı Şanzımanla Gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai de bu durumun farkında olarak, sosyal medyada Veloster N modelinin yakında sekiz vitesli çift debriyajlı şanzımanla sunulacağını açıkladı.

 

Firma bu seçenek hakkında pek bir şey söylemedi ancak yayınlanan videoda DCT şanzımanın 2020 modellerinde yer alacağı ve direksiyon üzerinden vites geçişinin mümkün olacağı görülüyor.

 

Şanzımanın fiyatı hakkında henüz bilgi yok ve şu an Veloster N altı vitesli manueş şanzımanla sunuluyor. Yeni seçenek kolay kullanım nedeniyle müşteriler için modelin çekiciliğini artırabilir.

Yeni şanzımana rağmen alıştığımız 2.0 litre dört silindirli 250 hp (186 kW) motoru görebiliriz. Model aynı zamanda güç çıkışını 275 hp (205 kW) seviyesine çıkartan bir performans paketiyle de alınabiliyor. Pakette elektronik sınırlı kaymalı diferansiyel, değişken egzoz sistemi, daha güçlü frenler ve Pirelli P Zero yaz lastikleriyle sarılı 19 inç alaşım jantlar bulunuyor.

 

2020 Hyundai Veloster N ABD'de 27.600 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Bahsi geçen performans paketi için 2100 dolar ekstra ödemek gerekiyor. Model ayrıca LED aydınlatma üniteleri, spor koltuklar ve 8 hoparlörlü Infinity ses sistemiyle geliyor. Diğer dikkat çeken özellikler arasında 8 inç multimedya sistemi, alaşım pedallar ve tek tuşla başlatma özellikli yakınlık sensörlü anahtar bulunuyor.

Son Güncelleme : 15 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo