2021 BMW M4 Coupe Son Casus Fotoğraflarda Manuel Şanzımanını Gösteriyor

Ototeknikveri     16 Nisan 2020 06:31

BMW bir kez daha M4 Coupe üzerinde geliştirme çalışmaları yaparken görüntülendi. Bu kez casus fotoğrafçılar otomobilin iç mekanını da görüntülemeyi başardı ve yeni modelde manuel şanzıman olduğu ortaya çıktı.

2021 BMW M4 Coupe Son Casus Fotoğraflarda Manuel Şanzımanını Gösteriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil severler ön panjurla ilgili fikirlerini belirtmek için yeni BMW M3/M4 ikilisinin son halini görmeyi beklerken, biz tasarımın geri kalanı hakkında konuşalım.

 

Test otomobilleri hala tam kamuflajlı şekilde ancak BMW'nin temel M modelinin geniş gövdeli, başarılı görünümünü koruduğunu anlayabiliyoruz.

 

Mevcut M4 bugüne kadar piyasadaki en agresif görünümlü modellerden birisiydi ve yeni nesilde de bunun devam etmesi bekleniyor. Yeni stildeki uzun ön panjur korkulduğu kadar tuhaf değil.

 

Son casus fotoğraflar test otomobilini Münih caddelerinde ve Nurburgring'de sürülürken gösteriyor, ayrıca iç mekandan da bir kaç görüntü alınmış. Yeni BMW M4'ün ilk iç mekan fotoğrafları otomobilin beklendiği gibi bir manuel şanzıman ile sunulacağını doğruluyor.

 

Kısmen kamuflajlanmış kabin ekstra bir ekran ve klavye ile donatılmış, böylece mühendisler otomobile son dokunuşları yapabiliyor. Ayrıca kalın bir direksiyon simidi ve M1 – M2 sürüş modları için butonlar, spor koltuklar da dikkat çekiyor. Konsol 3 Serisi ile aynı görünüyor.

 

Yeni 2021 M4 BMW'nin çift turbo 3.0 litre sıralı altı silindirli motoru ile gelecek. Bu motor en az iki güç çıkışı seçeneğiyle sunulacak, bunlardan birisi 473 hp (480 PS), diğeri ise Competition versiyonlarında gelen 503 hp (510 PS) olacak. Manuel şanzımana ek olarak BMW M modelinin sekiz vitesli otomatik şanzıman seçeneği de sahip olması bekleniyor. Önceki modelin çift debriyajlı şanzımanı terk edilecek.

 

Otomobilde dört çekişli sürüş sistemi ön aksı devre dışı bırakma seçeneğiyle gelecek. Bu da daha pratik kullanım sağlayacak.

 

2021 M4 modelinin bu yaz aylarında dört kapılı kardeşi M3 ile birlikte çıkması bekleniyor ancak koronavirüs salgını takvimde değişiklik yapabilir.

Son Güncelleme : 16 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo