Kamuflajsız 2021 VW Golf R Nurburgring'de Görüntülendi

Ototeknikveri     16 Nisan 2020 08:34

2020 VW Golf Mk8 henüz çok yeni ancak Alman otomobil üreticisi şimdiden performans odaklı versiyonları geliştirmeye başladı.

Kamuflajsız 2021 VW Golf R Nurburgring'de Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kamuflajsız bir Golf R test otomobili kısa süre önce Nurburgring’de testler esnasında görüntülendi ve önceki nesil gibi yenisi de yumuşak bir dış tasarıma sahip. Bu otomobilin trafikte Ford Focus RS ya da Honda Civic Type R kadar dikkat çekmemesini sağlayacak.

 

Otomobildeki görsel değişiklikler arasından ön ve arka tamponlar ilk olarak fark ediliyor. Tamamen beyaz prototip, siyah yan etekler ve özgün spor tekerleklerle görülüyor. Tekerleklerde güçlü frenler ve mavi kaliperler bulunuyor. Arkada geniş bir rüzgarlık tavandan dışarıya doğru uzanıyor. Ayrıca dörtlü egzoz çıkışları ve difüzör fark ediliyor.

 

Uzunca bir süre yeni VW Golf R modelinin Audi RS3, RS Q3 ve TT RS ile aynı 2.5 litre beş silindirli motoru kullanacağı söyleniyordu. Öte yandan, böyle bir model RS3 satışlarını olumsuz etkileyeceği için bu söylentinin doğru olmadığı anlaşıldı.

 

Bunun yerine yeni Golf R 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motorla devam edecek. Motor modifiye edilerek 328 hp (333 PS) güç çıkışıyla sunulacak. Bu motora çift debriyajlı şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemi eşlik edecek.

 

Yeni Golf R modelinin iç mekanını gösteren casus fotoğraflar olmasa da, yeni Golf GTI ile çok benzer bir kabin sunulması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 16 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo