2021 VW Tiguan Çok Atletik Görünüyor

Ototeknikveri     17 Nisan 2020 01:28

Volkswagen’in en çok satan modeli Tiguan’ın ikinci nesli ilk kez güncellendi.

2021 VW Tiguan Çok Atletik Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni modelin içinde ve dışında kapsamlı güncellemeler var. Son yayınlanan teaser da bunları başarılı şekilde ortaya koyuyor. Görselde özellikle otomobilin çok dinamik boyutlarına dikkat çekilmiş. Öte yandan, casus fotoğraflardan otomobilin gerçekte bu kadar atletik görünmeyebileceğini biliyoruz.

 

Otomobilin ön ve arka tamponları, farlar, arka lambalar ve ön panjuru güncellenecek. İçeride en önemli değişiklik yeni multimedya sistemi olacak. Sistem havadan güncellemeleri destekliyor, yeni bağlantı ve teknoloji özellikleri sunuyor.

 

Kabinle ilgili şimdilik başka bir şey bilmiyoruz yenilenen bir direksiyon simidi ve döşeme seçeneklerinde bazı değişiklikler bekliyoruz. Opsiyonel özellikler listesi ve genel malzeme kalitesinde de gelişme bekleniyor.

2021 Tiguan Avrupa’da plug-in hibrit sistemle gelecek. Muhtemelen Tiguan GTE adını adını alacak plug-in hibrit versiyon, sistemini yeni Golf GTE ile paylaşacak. Bu durumda toplam güç çıkışı 245 PS (242 hp / 180 kW), tork değeri 400 Nm olacak. Sistemde 1.4 litre turbo dört silindirli benzinli motor ve elektrikli motor bulunuyor.

Serinin en üzerinde ise sportif Tiguan R konumlanacak. Otomobil daha sportif gövdesinin yanı sıra, güncellenen süspansiyon, daha büyük frenler ve kaputunun altında daha güçlü bir motora sahip olacak. Motor yeni çıkacak Golf R ile aynı olabilir. Bu da 300 hp gücündeki 2.0 litre dört silindirli bir motor anlamına geliyor. Buna dört çekişli sürüş sistemi ve DSG şanzıman eşlik edecek.

Tam tanıtım tarihi henüz bilinmese de önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 17 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo