Böyle Bir Audi Quattro Mercedes X-Serisi’nin Yapamadığını Başarır mı?

Ototeknikveri     19 Nisan 2020 11:52

Mercedes-Benz’in pickup kamyonet deneyi pek iyi gitmedi ancak belki de Audi bunu başarabilir. Eğer Audi böyle görünen bir pickup kamyonet yapsaydı rekabet gücü yüksek olurdu diye düşünüyoruz.

Böyle Bir Audi Quattro Mercedes X-Serisi’nin Yapamadığını Başarır mı?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Raleigh Hare, “Audi Quattro Truck” isimli bağımsız bir çalışma yaptı. Daha önce Ford ve Volkswagen’de çalışan tasarımcı ilginç bir denemeyle karşımıza çıkıyor.

 

X-Serisi daha çok lüks yönü öne çıkartılarak pazarlandı, bu Audi pickup ise arazi yeteneklerine daha çok güveniyor ve Ford F-150 Raptor gibi modellerle rekabete hazır görünüyor.

 

Quattro Truck yekpare şasi ve zeminin altında bir pil paketiyle geliyor. Yekpare şasi araca en zorlu ortamlar için uygun sağlamlık kazandırıyor.

 

Mercedes’in Nissan temelli X-Serisi daha yumuşak ve ulaşılabilir bir görünüme sahipken, Audi Quattro Truck çok daha agresif. Bu özellikle ön kısımda belirgin. Burada ince LED farlar, karartılmış ön panjur, koruyucu plaka ve kaputa entegre edilmiş sis lambaları dikkat çekiyor. Ayrıca araçta tavan üzerinde öne bakan LED’ler, yerden yüksekliği epey fazla artıran büyük off-road tekerlekleri ve özel lastikler bulunuyor.

 

Tasarımdaki diğer önemli kısımlar şık farlar ve kasaya motorsikletlerin yüklenmesini ve indirilmesini kolaylaştıran özel yükleme rampalarını içeriyor.

 

Son yıllarda internette Audi’nin bir pickup kamyonet çıkartabileceğine ilişkin epey söylenti dolaşıyor ancak bunlar hala netleşmedi. Yine de, bu model eğer sizinle paylaştığımız çizimlerdeki gibi görünürse şikayet etmeyeceğimiz çok açık.

Son Güncelleme : 19 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo