2021 Mercedes-Maybach S-Serisi Nürburgring’de Görüntülendi

Ototeknikveri     21 Nisan 2020 06:20

Geçen yıl Kuzey Kutup Dairesi’nde gerçekleştirilen soğuk hava testlerinin ardından, yeni nesil Mercedes-Maybach S-Serisi şimdi de şasi ayarları için Nürburgring’de görüntülendi.

2021 Mercedes-Maybach S-Serisi Nürburgring’de Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni S-Serisi’nin en üst donanım seviyesi versiyonu selefinin görünümünü büyük ölçüde koruyor ancak ön ve arka uçlarda bazı değişiklikler göze çarpıyor. Lüks otomobil markasının hayranları modele özel bir ön panjur, bunu çevreleyen yeni farlar, yeni tamponlar, dışarı çıkan kapı kolları, farklı arka lambalar ve tekerlekler ile renk seçeneklerinde değişiklikler bekleyebilir.

 

Yeni çıkacak Maybach S-Serisi’nin iç mekanı henüz görüntülenmediği için buradaki özellikleri sadece tahmin edebiliyoruz. Yine de, Mercedes kalitesini bilenler için oldukça lüks özellikler sunulacağı ve en kaliteli materyaller kullanılacağı sır değil.

 

Kullanıcılar kalın cam ve ekstra ses izolasyon materyalleri ile dış dünyadan izole oluyor. Döşeme, materyal ve teknoloji özelliklerinin kişiselleştirilmesi bakımından da otomobil zengin seçenekler sunuyor.

 

Bentley ve Rolls-Royce gibi markaların Alman rakibinin, en azından en üst donanım seviyesinde V12 seçeneğini sürdüreceği anlaşılıyor. Mevcut Maybach S650 modeli 6.0 litre on iki silindirli motorda 630 PS (621 hp / 463 kW) güç çıkışı ve 1000 Nm tork ile geliyor. Bu motorla otomobil 4.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor, azami hız ise 250 km/s. Öte yandan modelde emisyonları düşürmek için yarı hibrit ya da hibrit sistem de kullanılabilir.

 

Mercedes-Maybach’ın yeni S-Serisi’nin örtüsünü bu yıl sonunda ya da 2021 başlarında kaldırması bekleniyor.

Son Güncelleme : 21 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo