A3 Ailesinin Şık Üyesi 2021 Audi A3 Sedan Tanıtıldı

Ototeknikveri     22 Nisan 2020 05:04

Audi dijital ortamda ikinci nesline giren yeni A3 Sedan modelini tanıttı.

A3 Ailesinin Şık Üyesi 2021 Audi A3 Sedan Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çin’e özel uzun aks mesafeli dört kapılı modelin fotoğraflarını zaten geçtiğimiz günlerde görmüştük. Şimdi ise ilk resmi fotoğraflar ve bilgiler geldi. Beklendiği gibi, yeni A3 Sedan son çıkan A3 Sportback modelini temel alıyor. Dolayısıyla yenilikçi bir tasarım, modern teknoloji, yeni sürüş sistemleri ve şasi ile geliyor.

 

Güncellenen MQB Evo platformunu kullanan yeni Audi A3 Sedan selefinden 40 mm daha uzun ve toplam uzunluğu 4500 mm. Aks mesafesi değişmeden kalırken genişlik 20 mm uzayarak 1820 mm olmuş ve yükseklik 10 mm artarak 1430 mm’ye ulaşmış.

 

Bu değişikliklerin sonucunda ve sürücü koltuğunun alçak konumu ile kompakt sedan ön kısımda 20 mm daha fazla baş mesafesi ve fazla dirsek mesafesi sunuyor. Bagaj kapasitesi ise değişmeden 425 litre olarak kalıyor.

 

Stil bakımından yorum yapılabilecek pek bir şey yok. A3 Sportback ile arasındaki tek fark sedan stili arka kısım ancak arka lambalar bile Sportback ile aynı. Sedan, hatchback modelden 150 mm daha uzun, bu da daha şık bir profile katkı sağlıyor. Bazı müşteriler için, özellikle de Çin’de, bu en tercih edilebilir A3 gövde stili olabilir.

Son Güncelleme : 22 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo