VW Viloran Çin’de Satışa Çıktı

Ototeknikveri     22 Nisan 2020 07:48

Volkswagen Viloran minivan Çin’de tanıtıldı. SAIC Volkswagen ortak girişimi tarafından üretilen Viloran, Buick GL8 ve Lexus LM gibi lüks kullanıma yönelik bir araç.

VW Viloran Çin’de Satışa Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

MQB platformunu kullanan en büyük model olan Viloran, 5346 mm uzunluğunda, 1976 mm genişliğinde ve 1781 mm yüksekliğinde. Aracın aks mesafesi 3180 mm, bu da 7 kişinin konforlu şekilde yolculuk etmesine olanak tanıyor. Özellikle ikinci sırada oturanlar çok rahat ve geniş bir kullanım alanına sahip oluyor.

 

Konsol VW Teramont SUV’ye (Çin’de Atlas adıyla satılan) çok benziyor. Öte yandan Viloran’da dokunmatik klima kontrol paneli, farklı hava girişleri, direksiyon simidi ve vites kolu dikkat çekiyor. Lüks minivan deri döşeme, ısıtma, havalandırma ve tüm koltuklarda masaj fonksiyonuna sahip. Bunların yanı sıra Sanal Kokpit, en yeni nesil multimedya sistemi ve panoramik tavan dikkat çekiyor.

 

Sürüş yardım sistemleri arasında ise adaptif seyir kontrol sistemi, trafik sıkışıklığı asistanı, otomatik fren sistemi, şerit koruma uyarısı ve otomatik park sistemi bulunuyor.

 

VW Teramont modelinden alınan bir diğer özellik de 2.0 litre TSI EA888 turboşarjlı dört silindirli benzinli motor. Motorun güç çıkışı 220 PS (217 hp), tork değeriyse 240 Nm. Ayrıca 2.0 TSI motor 186 PS (184 hp) güç çıkışı ve 320 Nm tork ile geliyor. Tek şanzıman seçeneği ise yedi vitesli DSG çift debriyajlı otomatik şanzıman. Buna önden çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. Dört çekişli bir seçenek bulunmuyor.

 

SAIC VW Çin’de şimdiden ön siparişleri almaya başladı. Yeni modelin piyasaya çıkışı ise Mayıs ayında olacak. Ön satış fiyatları giriş seviyesi için 350.000 yuan’dan (49.500 dolar) başlıyor.

Son Güncelleme : 22 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo