BOM E-Team ülkemizi temsil etmeye hazırlanıyor

Ototeknikveri     26 Nisan 2020 08:49

Borusan Otomotiv Motorsport’un esporların son yıllarda gösterdiği gelişime paralel kurduğu BOM E-Team, 3 başarılı sporcusuyla bir kez daha SRO E-Sport GT Şampiyonası Silver kategoride start almaya hazırlanıyor.

BOM E-Team ülkemizi temsil etmeye hazırlanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Borusan Otomotiv Motorsport’un 13 yıldır gerçek pistlerde gösterdiği başarıyı sanal ortama taşımak ve motor sporlarına genç yetenekler kazandırmak amacıyla oluşturduğu BOM E-Team, FIA’nın (Uluslararası Otomobil Federasyonu) dünyadaki en büyük yarış organizatörü ve aynı zamanda GT3 ile GT4 kategorilerindeki birçok büyük yarışın da sahibi olan SRO tarafından düzenlenecek E-Sport GT Şampiyonası’na hazırlanıyor.

 

Şampiyonanın ilk ayağı, 26 Nisan’da dünyaca ünlü Silverstone Pisti’nde gerçekleştirilecek. 11 farklı markanın yer aldığı ve 300’ün üzerinde katılım talebinin olduğu organizasyonda, BMW’ye ayrılan 4 koltuğun 3 tanesini ön elemeler neticesinde seçilen BOM E-Team pilotları Furkan Özcan, Mertcan Solak ve Uğur Baba dolduracak. SRO E-Sport GT Şampiyonası’nda BOM E-Team’in dünyaca ünlü rakipleri arasında Ferrari Driving Academy, RedBull Esports, Jean Alesi Driving Academy, Williams Esports ve Thrustmasters takımları yer alıyor.

 

BOM yarış takımıyla özdeşleşen turkuaz renkteki BMW M6 GT3 ile yarışacak olan BOM E-Team, sanal pistte otomobillerinin ayarlarını geliştirmeye devam ediyor. Lastik tipi ve basıncı, aerodinamik ayarları, süspansiyon geometrisi ve amortisör ayarları gibi detayların pistlerin yapısına göre incelenip kararlaştırılması, tıpkı gerçek yarışlarda olduğu gibi sanalda da takımın başarı grafiğini önemli derecede etkiliyor.

 

 

Son Güncelleme : 26 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo