Clio Temelli Renault 5 Turbo Harika Görünüyor

Ototeknikveri     26 Nisan 2020 09:34

Renault 5 Turbo Fransız üreticinin en sevilen performans otomobillerinden birisi. Renault’dan daha modern bir versiyon görmemiz şimdilik pek olası değilse de, tasarımcı Khyzyl Saleem böyle bir ralli tarzı otomobilin nasıl görüneceğini çizgilerine yansıttı.

Clio Temelli Renault 5 Turbo Harika Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tasarımcının çalışması 2020 Renault Clio RS Line modelini temel alıyor ancak hatchback araca yapılan modifikasyonlar o kadar kapsamlı ki yepyeni bir otomobil gibi görünüyor.

Ön kısımda daha heybetli bir görünüm, yeni bir tampon, farlarda ve ralli ışıklarında siyah kapaklar dikkat çekiyor. Renault 5 Turbo – Clio karışımı otomobil ayrıca aerodinamik için katkı sağlayacak ve motor bölmesinden sıcak havanın çıkmasına yardım edecek özel bir kaputa sahip.

Renault 5 Turbo ilhamı özellikle yan kısımlarda büyük hava girişleri ve geniş arka tekerlek kemelerinde belirgin. Yarış tekerlekleri ve lastikleri ile geniş yan etekler de ralli görünüme katkı sunuyor. Otomobilin en sevdiğimiz kısmı arka kısım diyebiliriz. Burada tavandan çıkarak yükselen bir kanat, pencere üzerinde panjurlar, dev arka tekerlekler ve çift egzoz çıkışının yanı sıra bir tamponun olmayışı dikkat çekiyor.

Bazı haberlere göre mevcut Renault Clio bir RS versiyonuna sahip olmayabilir ve yerini elektrikli Zoe’nin performans versiyonu alabilir. Bu da ortadan motorlu ve içten yanmalı geleneksel bir spor otomobil görme ihtimalimizi azaltıyor.

Son Güncelleme : 26 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo