Nissan’dan Karantinada Canı Sıkılanlara Boyama Kitabı

Ototeknikveri     27 Nisan 2020 10:10

Nissan kovid-19 salgını nedeniyle karantinada olan otomobil severleri eğlendirmek için 26 sayfalık bir boyama kitabı çıkardı.

Nissan’dan Karantinada Canı Sıkılanlara Boyama Kitabı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Japon otomobil üreticisi #DrawDrawDraw sosyal projesi adını verdiği kitapta Nissan tasarımcılarının yarattığı çeşitli Nissan modellerinin çizimlerine yer vermiş.

 

Nissan’ın global tasarım yöneticisi Alfonso Albaisa kitapla ilgili yaptığı açıklamada “Global pandemiyi yaşadığımız bugünlerde hep birlikte içimizdeki yaratıcılığı ortaya çıkartalım istedik. Tasarımcılarımızın bu zor zamanlardan en değişik, en ufuk açıcı çalışmalarla çıkacağını biliyoruz. Diğer herkese de bu zamanlarda kendilerini ifade etme şansı vermek güzel olur diye düşündük.” dedi.

 

Nissan tarafından yayınlanan bir video Albaisa’yı evinde iki oğlu ile birlikte Datsun 240Z’yi çizerken gösteriyor. Önümüzdeki haftalarda diğer Nissan tasarımcıları da benzer videolar yayınlayarak evdeki karantina günlerini yansıtacak ve tasarımları için nelerden ilham aldıklarını anlatacaklar.

 

Boyama kitabında Nissan Ariya Concept, Choi-Mobi, Fairlady (Datsun 240Z), GT-R, Juke, Leaf, Patrol, Rogue, Titan, 370Z Roadster ve hepsi arasında belki de en karmaşık olanı Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo bulunuyor.

Son Güncelleme : 28 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo