2021 Hyundai Elantra N Line’ın Ön Gösterimi Yapıldı

Ototeknikveri     28 Nisan 2020 10:45

2021 Hyundai Elantra N Line versiyonu ile sunulacak. Güney Koreli otomobil üreticisi sportif modelin ön gösterimini bir dizi fotoğraf ve kamuflajlı bir prototipi gösteren bir video ile yaptı.

2021 Hyundai Elantra N Line’ın Ön Gösterimi Yapıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai teknik özellikleri şimdilik detaylandırmadı, kesin bir çıkış tarihi de vermedi. Öte yandan 2021 Elantra N Line’ın bir dizi şasi güncellemesi, yeni bir turboşarjlı motor ve bazı görsel değişikliklerle geleceği doğrulandı.

Görüntülenen prototip düşük profilli lastikle sarılmış özel tekerlekler, ayrıca daha sportif ve agresif bir görünüm için yenilenmiş ön ve arka tamponlar ile geliyor. Tam teşekküllü bir Elantra N modeli de daha sonraki bir aşamada gelecek.

Hyundai Elantra N Line modelinin turboşarjlı motor ile geleceğini belirtse de bununla ilgili başka bir detay vermedi. Bunun Elantra GT N Line hatchback modelindeki 1.6 litre turboşarjlı dört silindirli motor olabileceğini düşünüyoruz. Motor 201 hp güç çıkışı ve altı vitesli manuel ya da yedi vitesli çift debriyajlı şanzıman ile geliyor. Buna önden çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor.

Daha önce de bahsedildiği gibi otomobilde yol tutuşu ve sürüş dinamiklerini geliştirmek için şaside de bazı yenilikler yapılacak. Üretim modelinin bu yaz tanıtılması, satışların ise sonbaharda başlaması bekleniyor.

Peki tam teşekküllü N modeli ne olacak? Bu modelde firmanın i30 N ve Veloster N modellerinden tanıdık 2.0 litre GDi turboşarjlı dört silindirli benzinli motorunun kullanılması bekleniyor. Motorun güç çıkışı 271 hp, tork değeri 353 Nm. Bu model ayrıca adaptif süspansiyon ve güçlendirilmiş frenler gibi pek çok performans yükseltmesi içerecek.

Son Güncelleme : 29 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo