Güncellenen 2021 BMW 5 Serisi Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     28 Nisan 2020 10:45

G30 BMW 5 Serisi’nin ilk fotoğrafları ortaya çıktı. Model beklentilerimizi boşa çıkartmıyor.

Güncellenen 2021 BMW 5 Serisi Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW güncellediği 5 Serisi’ne daha büyük bir ön panjur, daha şık farlar ve yeni arka lambalar kazandırdı. Otomobil daha modern görünüyor ve yeni 3 Serisi ile uyumlu hale gelmiş.

 

Otomobilde hokey sopası şeklinde gündüz farları grafikleri bulunuyor. Ön panjurun daha büyük olduğu fark ediliyor ve otomobilin geneli ile daha bütünleşik görünüyor. Kaputta bir değişiklik olmazken ön tampon farlarla birlikte yeniden tasarlanmış.

 

Arkaya doğru ilerlediğimizde tamponun kenarlarının daha belirgin olduğunu fark ediyoruz. Alttaki difüzör daha sportif bir tasarıma sahip. Arka lambaların genel şekli de biraz farklı ancak bunu anlamak için biraz dikkatli bakmak gerekiyor. Yine bagaj kapağında ufak değişiklikler var.

Arka lamba grafiklerine gelecek olursak, mevcut G30 5 Serisi geleneksel çift kademeli L şekilli ışık imzasını kullanıyor. Hala bir hokey sopası gibi görünüyor ancak daha derin. Güncellenen model ise bunu terk ederek tek kademeli ışık imzası ile geliyor. Kenarlar daha kıvrımlı ve bagaj kapağına dönük.

 

Germancarforum’un paylaşımı sayesinde 2021 5 Serisi’nin nasıl görüneceğini biliyoruz. Eğer mevcut 3 Serisi’ni seviyorsanız bu modeli de beğenmeniz kesin denilebilir.

 

BMW’nin 5 Serisi’ni güncellenen Mercedes E Serisi ya da yeni Audi A6 ile rekabet edebilecek kadar geliştirip geliştirmediği tartışılır. Otomobil resmi oalrak tanıtıldığında gelecek tepkilerden bunu daha iyi anlayabiliriz.

Son Güncelleme : 29 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo