2021 BMW 2 Serisi Coupe’den Yeni Görseller

Ototeknikveri     30 Nisan 2020 04:38

Mevcut F22 BMW 2-Serisi Coupe son yedi yıldır üretimde. Bu da artık yerini yeni modele bırakmaya hazır olduğunu gösteriyor.

2021 BMW 2 Serisi Coupe’den Yeni Görseller
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni modelin hazırlıkları sürerken, 2Addicts forumundan bir kullanıcı yeni 2 Coupe’ye ait olduğunu iddia ettiği görseller yayınladı. İlk bakışta şüphe uyandırmayan görseller Kolesa’nın çizimlerinin isabetli olduğunu da doğruluyor.

 

Ön kısımdan başlarsak, yeni 2 Serisi Coupe daha geniş ve daha köşeli bir ön panjura sahip. Farlar daha şık ve modern. Ön tampon ise bir M Sport versiyonlarını hatırlatıyor.

 

Arkada çok büyük farklılıklar yok ancak tamponda bazı değişiklikler göze çarparken arka lambalar da tamamen yeniden tasarlanmış ve şekil olarak 3 Serisi Sedan’ı hatırlatıyor. Grafikler modern bir BMW’den bekleyeceğiniz gibi ancak aşağı doğru kıvrım yapan kenarlar biraz tuhaf görünüyor.

Görünüş bir yana, yeni 2 Serisi Coupe dört kapılı Gran Coupe kardeşinden daha fazla “sürücü otomobili”. Arkadan çekişli model CLAR mimarisini kullanıyor. Aslında şasi yeni BMW Z4 ve Toyota Supra ile pek çok ortak noktaya sahip.

Mevcut motor seçenekleri arasında dört ve altı silindirli motorlar manuel veya otomatik şanzımanlarla sunulacak. Amiral gemisi model M2 Coupe olacak ve X3 M modelindeki 3.0 litre altı silindirli motorla gelecek. Güç çıkışı 400 hp civarına düşürülecek.

BMW’nin yeni 2 Serisi Coupe’yi bu yıl sona ermeden tanıtması bekleniyor.

Son Güncelleme : 30 Nisan 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo