VW ID.4 Coupe Crossover Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     03 Mayıs 2020 09:48

VW ID.4 coupe crossover modelinden yeni casus fotoğraflar ortaya çıktı. Bu sayede SUV’nin sportif versiyonuna göz atabiliyoruz. Modelin tam tasarımı henüz bilinmiyor ve ID.4 Coupe, ID.4 GTX ya da ID.5 adlarından birisini alması mümkün.

VW ID.4 Coupe Crossover Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Özellikle arka kısım sayesinde bu modeli standart ID.4 ile karıştırmıyoruz. Daha eğimli arka cam, yeni bir bagaj kapağı ve daha belirgin rüzgarlık gibi bir dizi değişiklik göze çarpıyor. Ayrıca sahte ikili egzoz sistemi bunun performans odaklı bir GTX versiyonu olabileceğine işaret ediyor.

 

Henüz hiçbir şey resmi olmasa da daha önceki haberlerde ID.4 modelinin bir crossover coupe versiyonu olacağı ve bunun ID.5 adını alabileceği belirtilmişti. Fotoğraflardaki bu prototip bahsi geçen ID.5 olabilir.

 

Yeni modelin güç aktarım organlarını ID.4 ile paylaşması bekleniyor. Dolayısı ile arkadan çekişli versiyonun 201 hp (150 kW / 204 PS) güç çıkışı ve 310 Nm tork ile gelmesini bekleyebiliriz. Dört çekişli model ise 302 hp (225 kW / 306 PS) güç çıkışı ve 450 Nm tork ile gelebilir. Volkswagen ayrıca crossover otomobilin 500 km sürüş mesafesine sahip olacağını söyledi.

 

Daha sonra GTX logolu bir yüksek performanslı versiyon da gelebilir. Şu an için detaylar bilinmiyor ancak GTX dört çekişli sürüş sistemi ve 302 hp (225 kW / 306 PS) güç çıkışıyla gelebilir.

Son Güncelleme : 03 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo