2021 Porsche 911 Carrera S ve 4S İçin Manuel Şanzıman ve Diğer Yenilikler

Ototeknikveri     03 Mayıs 2020 11:45

Porsche Avrupa genelinde satılan yeni 2021 911 Carrera S ve 4S modellerinin yedi vitesli manuel şanzımanla geleceğini açıkladı. Yeni özelliklerin ABD’de de sunulacağı belirtildi.

2021 Porsche 911 Carrera S ve 4S İçin Manuel Şanzıman ve Diğer Yenilikler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alman otomobil üreticisi yedi vitesli manuel şanzımanı belirli 911 modellerinde bir süredir sunuyordu. Şimdi bu özellik Carrera S ve 4S için de geldi. Manuel şanzıman için ek bir ücret alınmayacak. Bunun yanı sıra çift debriyajlı şanzıman da sunulacak. Ayrıca manuel şanzımanla alınan tüm versiyonlarda Sport Chrono paketi standart özellik olarak geliyor.

 

Sport Chrono paketinde lastik ısısını gösteren ekran bulunuyor ve lastikler soğuksa mavi, uygun ısıdaysa beyaz renkte gösteriliyor. Pakette aynı zamanda vites düşürürken motor hızını artıran ve mükemmel geçiş sağlayan otomatik “double-declutching” (boşta çalışma) özelliği de bulunuyor. Dinamik motor takozları, PSM Sport modu, çeşitli sürüş modelleri ve Porsche Track Precision uygulaması da pakete dahil.

2021 Porsche 911 Carrera S modelleri yedi vitesli manuel ile 4.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor.

2021 model yılı için sunulan diğer yenilikler arasında navigasyon verilerini değerlendirerek hızlanmak ve yavaşlamak için optimal noktaları tespit eden InnoDrive sistemi, Smartlift fonksiyonu ve 930 deri paketi de bulunuyor. İç mekan paketinde kapitone koltuk panelleri ve kapı panelleri, diğer bazı noktalarda da Porsche Exclusive Manufaktur koleksiyonundan deri yüzeyler bulunuyor. Porsche aynı zamanda hafif ve gürültü engelleyici cam ve yedi farklı renkte ambiyans aydınlatması sunuyor. Python Green adı verilen yeni bir renk seçeneği de var.

Son Güncelleme : 04 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo